Home Shop Service Contact Mijn bestelling Log in
  Zoek product!
Systemen Kant en Klaar Aanbieding Accessoires Bedienings Apparatuur Behuizing & Voedingen Casemodding Consumer Electronics Flash geheugen Geheugen Geluid ( Kaarten & Speakers ) Grafische kaarten & TV kaarten Harddisks & SSD Media Player Moederborden Monitoren & Beamers Netwerken & Modems Notebooks & Tablets Opruiming
Opticals ( CD & DvD's ) Printers & Scanners Processoren Rackmounts
Software Supplies Webcams & camera's Systemen

Op de hoogte blijven van
de laatste onwikkelingen?
Vul hieronder uw
e-mailadres in en meld je
aan voor onze nieuwsbrief!

Meld nu aan!
 
 
Home > Service > Algemene voorwaarden
 
Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam, en zijn volgens het Burgerlijk Wetboek opgesteld. Op uw verzoek kunnen wij u een exemplaar doen toekomen.

Maar om u het grootste gedeelte van de kleine letters te besparen hebben wij een aantal simpele regels opgesteld, zodat u weet wat voor service u van ons kunt verwachten.

   
 

Wij hanteren een omruilgarantie van 7 dagen:

U kunt de aangeschafte waren binnen het gestelde termijn aan ons te retoureren, mits het nog in de oorspronkelijk en ongeopende verpakking zit.
   
 

Bij het niet functioneren van de aangeschafte waren binnen 7 dagen:

In dit geval wordt het product, na het bevestigen van uw klacht, direct vervangen.
   
 

Bij geopende producten die goed functioneren:

In dit geval moeten wij helaas 10% restocking kosten met een minimum van € 15 aan u doorberekenen. Goederen worden uitsluitend retour genomen in de orginele verpakking mits de inhoud compleet is.
   
 

Reguliere Garantie bepalingen:

Wij geven op alle producten één jaar bring-in garantie.

Op sommige producten wordt door de fabrikant een fabrieksgarantie gegeven die langer dan een jaar is. Binnen de door ons verstrekte garantietermijn zal de garantie door Dimension afgehandeld worden. Echter bevindt het product zich buiten de door ons gestelde garantietermijn zal er voor afhandeling van de garantie een bedrag van € 15 in rekening worden gebracht.

Producten die een On-Site garantieregeling hebben, worden uitsluitend via de door de fabrikant aangewezen servicecenter afgehandeld.

Producten die binnen de gestelde garantietermijn defect raken en geen On-Site garantie hebben, worden eerst getest op de door de klant aangegeven klacht. Indien het betreffende product nog leverbaar is, zal het per direkt ingeruild worden. Mocht het om een uitgefaseerd product gaan, zijn wij helaas afhankelijk van de fabrikant. In sommige gevallen kunnen wij een gelijkwaardig product of de opvolger van het desbetreffende product als vervanging aanbieden.

Softwareproblemen vallen niet onder de garantieregeling van Dimension.

Tenslotte willen wij het recht behouden bij onrechtmatige claim de standaard onderzoekskosten in rekening te brengen van € 30.